Ön itt van: AktualitásokRólunkTanácsadásBűnös orális szex (I. rész)

Bűnös orális szex (I. rész)

Péter amikor felhívott, hogy időpontot egyeztessen már tudtam, hogy kommunikációs gátak lesznek a tanácsadások alatt, hiszen vagy hallgatással kerülte ki a számára nem kívánt szavakat vagy annyira körülírta, hogy folyamatosan belebonyolódott a mondandójába.

"- Azt mondtad, hogy testiséggel kapcsolatos párkapcsolati problémád van, de a párodat nem látom sehol.
- Nekem van problémám, nem neki.
- Ami az egyiknek probléma, az a másiknak is, hiszen a kapcsolatotokat érinti.
- Nekem kell egy szerető. - mondta határozottan
- Miért van szeretőre szükséged?
- Mert a feleségem... ööö... (csend) ... nem csinálja azt... - közben határozottan, két kézzel mutatott az öle felé
- Nem elégít ki orálisan?
- Igen és ez egy nagy probléma."

Elmesélte, hogy mindketten konzervatív nevelést kaptak és nem beszélgetnek a szexről. Ha a TV-ben vagy rádióban megemlítik a testiséget, akkor elkapcsolnak. Nagyon szeretik egymást, de 4 év házasság után kezd unalmassá válni a szex. Hiába próbál változtatni, Anna elzárkózik és már a kezdeményezés csíráját is elfojtja, így maradt a misszionárius póz és az álmodozás.

Némi mutogatás, barkóba és körülírás után kiderült, hogy Péter nem csak az orális szex miatt tartana szeretőt, hanem érdekli rengetegféle póz és az anális behatolástól az enyhébb kötözésekig minden.

(Egy ilyen férfit inkább egy hivatásoshoz küldenék, de biztos voltam benne, hogy az előbb vagy utóbb a házasságuk végét jelentené, így jöhetett a hosszabb és igencsak nehezebb út.)

Megkérdeztem Pétert, hogy tud-e beszélni Annával ezekről az elképzelésekről. Azt mondta, hogy sokkal jobban örülne, ha én beszélnék vele, de úgy, mintha ez a találkozó meg sem történt volna.

Facebook - roxanne.hu

Hírlevél - roxanne.hu

Go to top