Ön itt van: AktualitásokRólunkUncategorisedSzolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Melegkonyha

Pénteki és szombati rendezvényeinken melegkonyha működik 22:30 - 03:00 óra között, így helyben készült friss ételekkel látjuk el vendégeinket. Egyéb rendezvényeinken, valamint szobáinkat külön is igénybevevők számára külön igényre tudunk catering szolgáltatást biztosítani.

 

Italbár

Italbárunk széles kínálatából választhatnak vendégeink alkoholmentes és alkoholos italokat valamennyi rendezvényünkön. Kollegáink számos koktél variációval és saját fantázia italokkal is kedveskednek igény szerint.

 

Szauna

Hétfőnként kifejezetten szaunázásra épülő programmal várjuk az érdeklődőket, de ezen kívül is minden rendezvényünkön elvonulhatnak vendégeink egy kis forró lazulásra. 

 

Szálláslehetőség

Programjainkon résztvevők számára lehetőség van éjszakai tartózkodásra is, mely különösen ajánlott vidékről hozzánk érkező vendégeinknek. Klubunk azonban napközben panzióként is üzemel, így külön szobafoglalásra is van lehetőség a hét bármely napján. További információ >>>

 

Rendezvények

A behirdetett programokon túl készséggel állunk rendelkezésére magánszemélyeknek éppúgy, mint céges ügyfelek részére, akik privát rendezvényeiket nálunk szeretnék lebonyolítani. Ilyenek lehetnek: születésnapok, leánybúcsúk, legénybúcsúk, felnőtt csapatépítő tréningek, filmforgatás, modellfotózás, stb. További információ >>>

 

Szexuális tanácsadás és terápia

Tizenéves  működésünk alatt felismertük, hogy szexuális problémái nagyon sok párnak és egyedülállónak van egyaránt. A legtöbben nem mernek szembenézni a tényekkel, de akadnak, akik maguktól kértek már segítséget tőlünk. Fontosnak tartjuk, hogy mindenben vendégeink és a hozzánk forduló érdeklődők segítségére legyünk, így magasan képzett szexuálpszichológus kollegánk fogja segíteni az érdeklődőket akár online, akár személyesen klubunkban, az arra kijelölt napon.

 

Swinger idegenvezetés

A swinger programok és swinger lét felől érdeklődők részére - szigorúan - ruhás idegenvezetést és kötetlen beszélgetős programot kínálunk igény szerint. Fontosnak tartjuk, hogy a swinger kultúrát, a swinger klubot, a szabályokat, a hogyanokat és miérteket gyakorlati oldalról is bemutassuk és ezáltal gátakat oldjunk fel az érdeklődökben.

 

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP KártyaAz Exotic Swinger Klubban lehetőség van MKB, OTP és K&H SZÉP Kártyás fizetési módra: wellness, szálláshely és éttermi zsebből, azonban ez a lehetőség az akciós árakra nem vonatkozik!

 

 

Vendégszállítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook - Exotic Swinger

Bejelentkezés

Exotic Hírlevél

Go to top