Ön itt van: AktualitásokProgramokPéntek2015.01.23.HOUSE PARTY - EGY BULI AMI NEM CSAK SWINGER

2015.01.23.HOUSE PARTY - EGY BULI AMI NEM CSAK SWINGER

Fiúk, Lányok, Pasik és Csajok.

Elérkezett az idő hogy megcsináljuk életetek legbetegebb házibuliját amit majd 50 év múlva büszkén mesélhettek az unokáknak :D

Kezdjük egy kis aprósággal.. Valószínű mindannyian láttatok már klipekben olyan igazi full extrás házibulit... Most ezt meg is kapjátok... :)

A HELYSZÍN :Exotic Swinger Club

Vegyetek alapul egy házat...egy olyan házat amibe van egy beltéri medence.. meg mondjuk egy jakuzzi.. és hogy fokozzam még szauna is.. de itt nem szakadhat meg a sor, így ezt a házat felturbóztuk nektek a legjobb party kellékekkel, fény és hangtechnikával. Mind ezt azért hogy kiszakadjatok a hétköznapi bulikból és ne a megszokott sablon alapján menjen minden... :)

Ajánlom mindenki figyelmébe hogy fürdőruhával készüljön. a medencézés után van lehetőség zuhanyzásra is ha úgy adódna a helyzet, valamint ha nem akartok törölközőt hozni 200 forintért lehet bérelni a házigazdáktól

Az anyagi része a dolognak úgy néz ki hogy:

-A helyszíni hozzájárulás 3000 forintba fog kerülni amiben benne van a medence, jakuzzi, szauna használata illetve az idei év legnagyobb házibulija.

És persze minden buli kihagyhatatlan kiegészítőjével szóval piával is készültünk nektek kedvező árakon hogy ezt se kelljen magatokkal cipelni... lesz minden mi szem, szájnak ingere..

A beléptetés jogát fenntartjuk, illetve a belépés csak 18 éves kor felett lehetséges.

A férőhely véges szóval siessetek nehogy lemaradjatok!

illetve ha nem lenne elég a buliból lesz after is: 6:00 órai kezdettel egészen 12:00-ig erre a behopp 2ezer de garantáltan nem fogjátok megbánni :

Nyitvatartás: 20:00 - 06:00 óra között

Hozzájárulás:

Mindenkinek: 3000.- Ft

After jegy: 2000.-/pár, vagy szóló férfi (délig)

Szolgáltatásaink:
-szauna
-jacuzzi
-medence
-live DJ
-koktélbár
-őrzött parkoló
-itt alvási, illetve after party lehetőség délig

Bejelentkezés: +36(30)450-7833

Házigazdák: Sophie & Joe

 

You have no rights to post comments

Facebook - Exotic Swinger

Go to top